熱愛優質生活

【聲明】 U Lifestyle網站並無進行電話推廣活動

首頁   \   港活動   \   宋仲基來了!6月亞洲巡迴粉絲見面會

宋仲基來了!6月亞洲巡迴粉絲見面會

2016.05.16
日期: 2016年6月11日 8:00pm
地點: 亞洲國際博覽館Arena  
票價: $780/ $980/ $1380

2016/5/13更新:

各位想見宋仲基oppa 的粉絲留意喇,見面會門票將於5月17日10:00am 起公開發售,記得較定鬧鐘起身撲飛喇!團結!

即看《公開售票》

 

2016/ 4/ 27 更新:

《太陽的後裔》雖然早前在韓國已經播完,唔少粉絲都好唔捨得「劉大尉」宋仲基oppa,不過好消息係大家可以再喺香港見到oppa喇!《2016 宋仲基亞洲巡迴粉絲見面會 - 香港站》於611日在亞博舉行,粉絲們仲唔mark實呢一日?團結!即看《優先訂票》

圖:CSL官網

 

「劉大尉」宋仲基6月來港辦見面會,粉絲們準備尖叫吧!韓劇《太陽的後裔》的熱潮近日席捲亞洲,男主角宋仲基在劇中的施展冧功,成功俘虜大批女粉絲,兼獲封「撩女大尉」,集亦作為下月開台的Viu TV重頭劇,早前宋仲基和宋慧喬已經落實合體來港宣傳新劇。另外,近日公佈了由HS E&C和CN Bless及Blossom Entertainment合辦的「宋仲基亞洲巡迴粉絲見面會」多個舉行地點,包括北京、武漢、廣州、上海等,今年6月11日oppa將來到香港站,想見識「劉大尉」撩女招數的粉絲記得密切留意最新消息! 

內容評分
評語