熱愛優質生活
首頁   \   玩樂情報   \   啤酒跑步嘉年華!$50包啤酒瑜伽/音樂會/攤位遊戲

啤酒跑步嘉年華!$50包啤酒瑜伽/音樂會/攤位遊戲

2017.07.28
日期: 2017年11月4日 下午2時開始(音樂會時間待定)
地點: 啟德郵輪碼頭 對出空地  

為咗啤酒可以去到幾盡?嚟緊11月就有「啤酒x跑步」的嘉年華,除了有得跑步外,亦有美酒美食、啤酒瑜伽、户外音樂會、攤位遊戲及工作坊,唔參加賽跑都可以去玩!

【最新情報】日本梳乎厘班戟店FLIPPER’S 抵港 10大食品介紹

【最新情報】一田超市登陸將軍澳 5大人氣甜品+熊本熊進駐!

【最新情報】The One LINE FRIENDS主題商店街 6大影相位  

「SUNIFG Beer Run 2017」將於11月4日在啟德郵輪碼頭舉行。當中的「啤咩?跑啦!」環節有分個人及4人接力賽,同樣地共跑4個圈,每圈400米,每跑圈前需先飲一杯啤酒,要完成賽事的話就需要飲4杯。更特設Beer King及Beer Queen盃賽,睇下邊個最飲得跑得!接力賽相對輕鬆,可以跟朋友一起參加。大會並不鼓勵競賽,所以不會為參加者計時,希望參加者玩得盡興。

內容評分
評語