連繫好生活
首頁   \   港地方   \   專攻少女心 漢堡包都要Tiffany Blue

專攻少女心 漢堡包都要Tiffany Blue

地點: 荃灣荃興俓2-8號昌泰大廈地下7A舖
開放時間: 12:00pm-10:00pm
電話: 6599 9199

講到Tiffany Blue,許多少女都即時心心眼發射,這種藍不藍,綠不綠的顏色,總是有種莫名的魔力,就算由時裝到家品都染成一片Tiffany Blue,或許都不覺礙眼,有無諗過這種顏色仲可以食落肚?

2016年9月開業的Burger Jobs自創了一款名為「Tiffany Blue爆芝流心雞排漢堡」(套餐價$88),平時食雞排漢堡多,爆芝流心或者都唔算特別,但是用特別訂製的Tiffany Blue顏色漢堡包夾住,就夠晒gimmick,影相呃like一流!

Tiffany Blue是不少女生最愛的顏色,這款「Tiffany Blue爆芝流心雞排漢堡」可謂為女性顧客度身訂造,Tiffany Blue顏色漢堡包味道跟一般漢堡包無異,而漢堡包體積稍為小一點,女生都唔使擔心食唔晒,趁熱切開雞排,更可以見到裡面的芝士流心擠出來!Tiffany Blue漢堡是每日限量供應,想食就要趁早!

內容評分
評語