首頁   >   港地方   >   Munchies

Munchies

文: 早早為了食
2015.08.13
早早為了食
地點: 中環善慶街4號(勝香園附近)  
開放時間: 每日 12pm-11pm(營業時間不定,建議先查看Facebook)
景點連結: Facebook

中環有不少店鋪,推出多款夾雪糕甜品。新開張的Munchies,以多款自家製曲奇及冬甩為賣點。雪糕三文治($70)可選曲奇及冬甩。曲奇有伯爵茶、朱古力及抹茶白朱古力等口味,可供選擇。想食得不一樣,不如就試試冬甩雪糕三文治。鬆軟的冬甩,配上頗濃的抹茶雪糕,口感會更豐富。有機雪糕口味有朱古力伯爵茶、抹茶及雲呢拿口味。雪糕可以單點。

甜品總是食極都唔夠,想試試更多特色甜品,可以看看《甜品火鍋特集》。

中環Munchies(圖:IG@munchieshk)  (圖:IG@munchieshk)

================ Follow us ================
即like UHK 港生活facebook, 玩盡全港好地方;
Instagram: @ulifestylehk

評語