熱愛優質生活
首頁   \   孔劉粉絲見面會2017   \   Do姐現身孔劉見面會 被禁做粉絲只做「業界代表」

Do姐現身孔劉見面會 被禁做粉絲只做「業界代表」

2017.05.07

劇集《鬼怪-孤單又燦爛的神》的韓國人氣男星孔劉於香港首次舉行粉絲見面會 《2017 Gong Yoo Live Make A Wish in Hong Kong》,見面會上除了有一早預告的組合Antenna Angels擔任嘉賓,孔劉兩位好友包括女星孔孝珍及歌手My Q昨日亦洩密會擔任嘉賓外,全場最大亮點莫過於香港圈中頭號粉絲Do姐鄭裕玲驚喜現身!

主持森美搞笑咁話Do姐今次係以「業界代表」的身份上台,要壓制住粉絲的心,着台下粉絲唔使緊張!今次Do姐的任務就係同孔劉交流演戲心得,但當台上播放住孔劉的作品時,向來專業的Do姐都忍唔住望多幾眼,仲興奮咁話近距離見到孔劉真係特別靚仔,不過一向轉數快的森美就搞笑咁再三叮囑Do姐要「返番業界」,場面搞笑!

來源:IG@do_do_cheng

 

 

內容評分
評語