熱愛優質生活
首頁   \   港熱話   \   藝人齊搭港鐵 隨時企你隔離!

藝人齊搭港鐵 隨時企你隔離!

Chilam張智霖日前同老婆袁詠儀(靚靚)平民look搭地鐵,仲自拍放上微博曬恩愛,真是閃死人了!
2014.10.09
持續多天的雨傘革命,雖然令到部分交通受影響,但亦讓甚少搭鐵的藝人,都出現在地鐵車廂。他們都大讚港鐵真是「既方便,又快捷」(注意,不是為港鐵賣廣告啊!)。

Chilam張智霖日前同老婆袁詠儀(靚靚)平民look搭地鐵,仲自拍放上微博曬恩愛,真是閃死人了!靚靚之後更留言說:「真快 地鐵!」
 Chilam張智霖日前同老婆袁詠儀(靚靚)平民look搭地鐵,仲自拍放上微博曬恩愛,真是閃死人了!  靚靚之後更留言說:「真快 地鐵!」 
 
除了Chilam同靚靚,連愛車之人的郭富城(城城),都罕有地搭鐵,不但沒有怨言,而且還自拍貼Instagram同微博。戴cap帽和口罩遮樣的他只露出雙眼,留言讚港鐵比開車快很多:「中環剪完頭髮!走出來第一次親眼看見干諾道中被鐵馬所封!沒有的士,司機車也被阻塞!現在去乘搭地鐵了!數數手指十年沒坐過……比開車快多了!下次見!」
 連愛車之人的郭富城(城城),都罕有地搭鐵 
內容評分
評語