熱愛優質生活
首頁   \   親子好去處   \   $1/個代幣!玩轉香港4大新舊「代幣」室內遊樂場

$1/個代幣!玩轉香港4大新舊「代幣」室內遊樂場

2016.09.27
主題公園或短暫性的嘉年華收費不菲,如果出街想有冷氣歎又唔單止行街睇戲食飯咁悶?室內遊樂場是一個不錯選擇,地點夠就腳,分分鐘屋企附近就有慳埋車錢。相對地收費又較平,最平一蚊一個代幣,兩個人玩100蚊都唔過份。今次將為大家推介4個平靚正又長期開放的室內遊樂園,平日去都得!

第 1 站 Molly Fantasy 親子樂之選

Molly Fantasy係 AEON旗下一間小型室內遊樂園,分店只有4間,分別位於將軍澳、天水圍、荃灣及鰂魚涌。今次到訪位於鰂魚涌康怡廣場的分店,場地比較細,但新開緣故設施新淨。Molly Fantasy有較多好專為小朋友而設的遊樂設施,而且分店多在AEON百貨公司或12蚊店內,最適合一家大細玩完再過隔離買家居用品。

非會員於平日消費$100元起$1有1枚金幣,於星期六、及公眾假期消費滿$200可另外獲贈20枚金幣,$300多30枚,如此類推。每個遊戲大約需要5-8個代幣,收費較下面3間貴。
 
Molly Fantasy
地址:鰂魚涌康山道2號康怡廣場(南)AEON STYLE康怡內
開放時間:10am - 10:30pm
 
內容評分
評語