正在閱讀
7-Eleven櫻桃小丸子精品!櫻花和服造型卡套/環保袋/散紙包

7-Eleven櫻桃小丸子精品!櫻花和服造型卡套/環保袋/散紙包

2018.05.14

櫻桃小丸子最近非常有人氣,繼之前和花輪同學及野口同學推出3D八達通及開生日Party之後,今次就輪到7-Eleven便利店推出一系列的小丸子精品,今次小丸子就以櫻花和服的造型登場,精品包括有環保袋、鑰匙扣、散紙包、卡套和證件套,款款都好得意,一齊率先睇睇有咩款式啦!

 

大頭櫻桃小丸子證件套,戴上櫻花帽好得意~(售價$69)

 

立體的小丸子著住櫻花圖案和服,背後打開拉鍊可以用作散紙包!(售價$79)

 

櫻桃小丸子鑰匙扣(售價$69)

 

另外仲有兩款卡套:其中一款小丸子和花輪同學企在櫻花樹旁,好浪漫!(售價$25)

 

環保袋一面是大大個和服造型的小丸子,另一面就印滿小丸子不同角色成員!(售價$79)

 

小丸仔系列精品將會在5月16日起於全線7-Eleven有得賣,粉絲經過可以去睇睇呀~

 

 

活動資訊

  • 開放日期 2018年5月16日
  • 地點 全線7-Eleven

評語

Yvonne Fy
Yvonne Fy 請問16日何時出售
14/05/2018 16:14
U Lifestyle
U Lifestyle Yvonne您好,由於各分店上貨時間有異,時間詳情可向7-11職員查詢 ^^
17/05/2018 12:26