2013.07.16

Stanley Cave 店中最搶眼的,就是中央一列玻璃麵包櫃,麵包每日新鮮製造店舖外形就像洞穴一樣的 Stanley Cave 主打歐陸式麵包,店內的設計也以石洞為藍本,有近1,700 呎,環境寬敞。Stanley Cave 店中最搶眼的,就是中央一列玻璃麵包櫃,麵包每日新鮮製造。 Stanley Cave 必試包點為酸種包、南瓜籽黑麥包及農夫包等,用上在店內開放式廚房製作的天然酵母烘焙以成。天然酵母需要48 小時低溫發酵才能誘發麥香。糕餅亦用料優質,採用法國天然果蓉及同樣來自法國的Cocoa Berry 及Callebaut 朱古力。另外,Stanley Cave 糕餅全部少糖少蛋黃,自然就吃得健康。

用上在店內開放式廚房製作的天然酵母烘焙以成
Stanley Cave 糕餅亦用料優質,採用法國天然果蓉及同樣來自法國的Cocoa Berry 及Callebaut 朱古力
Stanley Cave 糕餅全部少糖少蛋黃,自然就吃得健康

活動資訊

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓「U Lifestyle App限時搶」↓

↓逢星期三3PM入App搶!↓

↓逢星期三3PM入App搶!↓

↓正嘢!《社群》專區登錄App↓

↓必睇人氣生活+美食主題深度關注組↓

 ↓必睇人氣生活+美食主題深度關注組↓

評語