【更新@10月19日】

終於有新消息!全城熱捧的Lady M香港第二間分店即將於10月23日在中環國際金融中心 IFC 商場開幕,並同時推出全球首度發售的伯爵茶千層蛋糕!

特別為香港 Lady M 而設的伯爵茶千層蛋糕,挑選法國出產的伯爵茶,製成茶香芳郁的伯爵茶忌廉,蛋糕面層撒上伯爵茶葉碎粒,於香港兩間 Lady M 都可以率先享用!

另外,同期亦會推出「紅莓芝士慕絲蛋糕」。IFC 店開業初期更會特別推出品牌的皇牌蛋糕「朱古力棋盤蛋糕」,只限 IFC 店有售,一定要試試!

提提你: IFC 新店於試業期間只供應外賣件裝蛋糕,稍後會新增飲品餐牌及設立座位供客人使用。另設有網上預訂原個蛋糕服務,在各式場合為客人送上驚喜,網上預訂可選中環或尖沙咀店自取。  

香港今年新開了不少新店,更多新地方可見於《2015年香港新店》。 

活動資訊

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓「U Lifestyle App限時搶」↓

↓逢星期三3PM入App搶!↓

↓逢星期三3PM入App搶!↓

↓正嘢!《社群》專區登錄App↓

↓必睇人氣生活+美食主題深度關注組↓

 ↓必睇人氣生活+美食主題深度關注組↓

評語