2015.09.07

由西營盤到上環,Grassroots Pantry上環店很有「家」的感覺。新店貫徹北歐式的簡約風格:深灰色的木材,再配上室內多棵綠色植物。其中一列沙發座上掛滿廚具作裝飾,非常特別。餐廳現設有早餐、午餐、酒吧餐牌及晚餐4個時段,不論你是否素食者,都可以來試試Grassroots Pantry的菜色。

活動資訊

  • 地址 上環荷李活道 108 號聚賢居地下D舖 
  • FacebookFacebook
  • 查詢電話2873 3353
  • 開放時間周一至五 7:30am – 11am(早餐);周一至五 11:30am – 3pm(午餐); 周一至日 3pm – 6pm(酒吧小吃);周一至日 6pm – 11:30pm(晚餐);周六、日及公眾假期 8am – 3pm(週末早午餐)

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【限時搶】西班牙Valor無添加糖85%黑朱古力!↓

↓ Bean to Bar生產 / 不含麩質!準時入App換領! ↓

 ↓ Bean to Bar生產 / 不含麩質!準時入App換領! ↓

↓【U Jetso】便利妥®「噴鼻妥」!↓

↓ 立即入App睇換領詳情 ↓

↓ 立即入App睇換領詳情 ↓

評語