decor collection 帝家設計(旗艦店)

2016.05.13

帝家設計 (decor collection)旗艦店面積高達4,000多呎,網羅20多個歐洲特色品牌。其中有不少品牌或產品更是首次在亞洲或本港開賣,包括首次引入亞洲市場的意大利牆紙品牌Wall & Deco、德國智能傢具Spectral等。

Spectral 推出的Smart Charge智能充電技術,為手機迷帶來便利。只需要把電子產品放在內置Smart Charge智能充電技術的傢具上即可充電。Wall & Deco的牆紙,突破了傳統壁紙反覆幾何圖形之框框,令圖案不再單調。

Smart Charge智能充電技術,插頸及電線完全隱形(售價跟據電視櫃配搭而定)

意大利牆紙品牌Wall & Deco(Pink-wind每平呎$95起)

圖:FB@decor collection 帝家設計 

活動資訊

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓「U Lifestyle App限時搶」↓

↓逢星期三3PM入App搶!↓

↓逢星期三3PM入App搶!↓

↓正嘢!《社群》專區登錄App↓

↓必睇人氣生活+美食主題深度關注組↓

 ↓必睇人氣生活+美食主題深度關注組↓

評語