正在閱讀
周末睇日落好去處 元朗靚景木屋士多

周末睇日落好去處 元朗靚景木屋士多

2017.02.11

士多設有露天以及室內茶座,亦有飲品及小食供應,讓大家行到累時可以休息一下,能讓人遠離煩囂,感受香港寧靜的一面。場內亦設多處影相位讓大家放鬆之餘又可以影靚相。

室內設有一間房間放置了一些白泥的日落等照片供大家欣賞,就像小小攝影展一樣。木材的裝修搭配日落的照片,給人一種温暖的感覺。

店內亦不時舉辦市集活動,人多亦可預約任何派對活動。此外,士多亦歡迎人狗同樂,有興趣的話仲可以帶埋狗仔一齊去玩! 

資料來源:鴨仔坑士多Facebook/相片來源:IG@Oliviachows投稿

活動資訊

  • 地點 元朗下白泥稔灣路283A 
  • 開放時間星期一至日 2pm - 8pm
  • 電話98043042
  • 交通元朗泰豐街乘搭33號小巴,叫司機在鴨仔坑落車就到達士多門口(http://www.16seats.net/chi/gmb/gn_33.html)。

評語

NGF
NGF 親身經歷,依間野絕對唔係鼓勵人狗同樂,無論設施上同員工都係唔歡迎同唔適合狗隻,寫稿之前麻煩真係認證下先。
23/02/2017 11:27
Alex Shiu
Alex Shiu 地址同 google 地圖唔同
30/03/2018 17:05