正在閱讀
新開Line主題Party Room!巨型熊大/打機/賽車/唱K

新開Line主題Party Room!巨型熊大/打機/賽車/唱K

2017.12.21

Line Friends的粉絲注意啦!葵涌就有間以他們作主題的Party Room,房間到處都見到Brown、Cony、Sally的蹤影,每個角落都是打卡的好地方!店主稱自己是Line Friends的忠實粉絲,所有Line公仔,佈置都是購自Line Friends專門店。

入門口後可以先打扮一番,穿上Line的衣服、戴上他們的頭飾,更可以扮成Sally玩!

這間Party Room分為2層,上層可以打機、睇戲。

而下層就影相打卡為主,有巨型的熊大公仔、公仔Cushion、牆上的手畫圖案等。

亦有唱K設備、桌球及遊戲房,遊戲房內有賽車遊戲設施及電動麻雀枱。

玩到肚餓可以到開放式廚房煮飯仔,另有多款飲料免費提供。

房間內仲有獨立洗手間,門外更有拖鞋提供,非常貼心。

收費及時間方面,星期一至四需訂3小時或以上,非會員價為$60/小時,會員價$55/小時;星期五至日則訂4小時或以上,非會員價為$65/小時,會員價$60/小時。而一般日子就需15人或上,特別日子則20人起。提早一星期預訂時提出需要蛋糕的話,便可獲得Line Friends蛋糕!有興趣的朋友不妨襯假期約朋友一齊去玩。

活動資訊