蔡卓妍阿Sa父親節大曬父女合照 公開爸爸舊照讚好有型:似鄭伊健

2020.06.22

昨日是父親節,圈中有不少藝人紛紛在網上分享與父親的合照或者父親的舊照。Twins成員之一的蔡卓妍阿Sa亦有在IG分享了自己與爸爸的合照,同時曬出父親昔日舊照,大讚老豆好有型,又笑言「我覺得真係有啲似鄭伊健㗎」。

蔡卓妍阿Sa分享父女合照,向爸爸送上父親節的節日祝福。

作為孝順女的她更不忘賣口乖,配上心心眼表情大讚「我老豆以前真係好有型」,更笑言「我覺得真係有啲似鄭伊健㗎」。有網友就留言表示「該可能大概係鄭伊健似你老豆」,又人就認為阿Sa爸爸似林子祥及李小龍。

之前阿Sa亦有post過母女合照及公開母親年輕時的照片。不少網友都表示阿Sa媽媽與阿Sa十分似樣,一樣咁靚女。

圖及來源:IG@蔡卓妍

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

【送飛🎟️】請您去《UNISON FEST潛台祭》🎧!

↓ 暑假最強音樂祭!睇KOLOR、Kiri T、雷同二友...↓

↓  暑假最強音樂祭!睇KOLOR、Kiri T、雷同二友...↓