MIRROR忙裡偷閑過海探「親生仔」BABY MIRROR 鬼馬姜濤偷自己走、教主:好耐冇行商場

2022.07.18

銅鑼灣時代廣場現正舉行「BABY MIRROR WE ARE」主題活動,男團MIRROR十二化身Q版鏡仔打卡位,現場並設有期間限定店,供粉絲選購周邊精品,昨晚MIRROR擔任「香港電影金像獎」表演嘉賓,收工後,部份MIRROR成員忙裡偷閒,特地過海前來探望「親生仔」,姜濤更鬼馬地說要「偷自己走」!

MIRROR昨晚趁收工後,12點夜遊時代廣場,「教主」盧瀚霆(Anson Lo)於IG story直言「好耐冇行商場」,的而且確,以MIRROR今時今日的人氣,無論去邊都輕易被粉絲認出,要享受私人時間確實不易。從姜濤story所見,商場已經沒有其他顧客,相信今次他們「微服出巡」是等到商場關門時間,再由職員陪同下參觀,不過MIRROR似乎都相當盡興,姜濤又叫Anson Lo擺返「Baby Anson Lo」的單眼表情,大派粉絲福利。

教主又問姜濤「開心嗎?」姜濤心情大靚扮鬼臉之餘,又拿出口袋中的「Baby姜濤」,笑言「偷了」一粒。

Frankie(陳瑞輝)都有同BABY FRANKIE自拍。

 

來源:IG@姜濤、Anson Lo、Frankie

下一頁

用App賺U Fun換獎賞!

會員登入U Lifestyle App即可領取
迎新禮遇 150

立即登入領取

↓【隆重登場】香港咖啡地圖2022!↓

↓即睇精選50間咖啡店(附評分及介紹)↓

即睇精選50間咖啡店(附評分及介紹)

↓【免費睇】全港打卡Cafe攻略2022!↓

↓40間本地假日地區Cafe精選/拍攝技巧↓

40間本地假日地區Cafe精選/拍攝技巧

評語

相關文章