連繫好生活

【聲明】 港生活網站並無進行電話推廣活動

首頁   \   港活動   \   用粉筆畫出圖案!亞洲首間CHALKapella限定店

用粉筆畫出圖案!亞洲首間CHALKapella限定店

2016.11.11
日期: 2016年11月25日 - 2017年1月2日 (12nn - 9pm)
地點: 又一城UG層  

你同我小時候都一定接觸過的粉筆原來可以用嚟設計出tee的圖案。創意時尚品牌CHALKapella將於11月尾登陸香港,為大家帶來非一般的tee。著淨色tee著到悶?是時侯搞搞新意思了。

Chalk-A-Tee以黑色無毒性物料特製塗鴉畫布面,加上特製的Chalk Crayon粉筆顏料,讓大家發揮創意,設計出自己獨一無二的tee。圖案以清水便可洗淨,循環再用,每日唔同圖案都無問題啦。

11月期間,CHALKapella Hong Kong Facebook page及 Instagram專頁,每100“Like/Follow”人次,就送出1件Chalk-A-Tee予高錕慈善基金。於聖誕期間限定店每出售一件Chalk-A-Tee,亦會捐出$10予高錕慈善基金。

內容評分
評語