連繫好生活
首頁   \   網民熱話   \   港男玩交友App「真人同相有出入」第一次約會被女神偷望後甩底

港男玩交友App「真人同相有出入」第一次約會被女神偷望後甩底

2017.04.12

P圖發達的年代,執相、角度影相呃人再不是女士的專利。男人一樣P得出神入法。不過執相始終呃唔到好耐,約出來見面時便知是否犯左商品說明條列-圖同真相有出入。有港男係香港討論區發帖,指在交朋友App認識女神,第一次約會卻被女神偷望後甩底。原因是「棚牙同身型比想像中有出入」。

 

 

港男指在交朋App認識了做社工的港女,在電話傾談了一星期後,雙方決定約出來見面。女神卻突然甩底,男主角再以手機傳短訊查問原因,原來女神曾經出現偷望他,發現港男「棚牙同身型比想像中有出入」。

 

雖然港男以英文解釋自己願意多做運動減肥,以及箍牙改變樣貌,只希望可以與女神見面,交個朋友。但女神主意已決,更坦白說「很正常,如果我係豬扒但又P到好索你都接受唔到啦!」最後以「有緣再見」完結對話。港男嘆道女仔是否很在意外表。

內容評分
評語