熱愛優質生活
首頁   \   港熱話   \   呃Like必備!5個必裝賣萌自拍apps

呃Like必備!5個必裝賣萌自拍apps

2016.08.15

無論是和朋友出街,抑或一大班人開party都必定會瘋狂Selfie,不過,普通自拍已經滿足不了一眾自拍高手!早前不少有趣變裝自拍apps興起,更大受歡迎,除了可以影靚相呃like之外,最重要是可以和朋友一齊搞鬼合照,玩味十足!除了非常流行的Snow和Snapchat之外,今次為大家搜羅了五款必裝的自拍修圖apps,可愛趣怪甚至惡搞朋友樣樣齊,而且全部免費下載,去玩一定要有多幾個apps傍身,隨時和朋友扮鬼扮馬!

 

1.Line Camera 化身可愛莎莉熊大 

 

Line Camera當然不少得莎莉熊大和兔兔的可愛動態貼圖!拍照時不但可以和Line friends人物合照,亦可以和朋友一起化身熊大莎莉拍片影相,配上不同的濾鏡,換臉、變大等效果,非常可愛!

  

除了即時自拍,拍照後可以下載不同的stickers和相框後期修圖,除了有line friends亦有其他動漫卡通人物,如hello kitty、布甸狗、鬆弛熊、加菲貓等,有時候更有限時免費活動!雖然部分人物要另外收費,但遇到喜歡的角色下載一兩個亦無妨,喜歡line friends的朋友更是絕對不能錯過!

 

內容評分
評語