熱愛優質生活
首頁   \   港熱話   \   城城唔係高1.6米的獎門人好多?男藝人可疑身高大公開

城城唔係高1.6米的獎門人好多?男藝人可疑身高大公開

2015.12.01

不單是女人的年齡係秘密,男藝人的身高亦永遠都睇唔透。近日有網民以「超精密方式」BIGBANG太陽的高度,仲踢爆官方數字1.73米疑似報大數。既然係咁,不如一次睇埋其他男藝人身高,原來佢哋並無想像中咁高!

李治廷 官方數字:1.75米
Aarif趷高腳亦只比1.69米嘅容祖兒高少少 圖:容祖兒微博
印象中的李治廷 (Aarif) 高大威猛,原來只係假象!大家只係著運動鞋,Aarif趷高腳亦只比1.69米的容祖兒高少少。


圖:新浪娛樂
另一張係《李小龍》劇照,李治廷明顯比1.72米的梁家輝矮半個頭!


郭富城 官方數字:1.72米
圖:baidu
圖:chinaeyes
城城最近公開宣佈蜜運中,女朋友方媛高1.62米,咁城城其實幾高呢?又拿梁家輝做標準,Aaron亦明顯較1.72米的他矮,故網上一直有傳Aaron的身高不到1米7!
新城嫂似日模Leah Dizon,近年以日系少女形象於大陸彈起!(圖:方媛微博)

內容評分
評語
enloha
enloha
12/02/2017 13:08
出售 容祖兒香港演唱會 上 Ticketbuynow.com