荷里活廣場 X 炎亞綸《DRAMA》簽唱會

文: 爛玩精
2014.10.08

憑「飛輪海」出道的炎亞綸,在演藝界仍然活躍!不但在偶像劇《愛上兩個我》挑戰演技,一人分飾兩角,還推出了2014迷你專輯《DRAMA》!想得到這張專輯,同時又可以聽到炎亞綸唱出首首熱門歌曲?來他的簽唱會,就可以一次過滿足你所想。

炎亞綸的簽唱會將於2014年10月26日在荷里活廣場舉行。只要於10月18至19 日,在荷里活廣場內一至兩間不同商戶以信用卡或 EPS 消費滿 HK$300 或以上,憑即日機印發票和對應的信用卡或 EPS 付款存根,就可以免費換領VIP入場證暨專輯換領券1張!每日名額有限,先到先得。

 

活動資訊

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

【送PHYSIOGEL全新男士護膚系列】

↓ 為男士們全天候水分修復💧↓

↓ 為男士們全天候水分修復💧↓

↓【夏日密密賞☀️】小魚兒海鮮盛宴😍 ↓

↓ 烤魚二人餐 / 龍蝦二人餐 / 炭火風味烤凌波魚 / 澳洲龍蝦!↓

↓ 烤魚二人餐 / 龍蝦二人餐 / 炭火風味烤凌波魚 / 澳洲龍蝦!↓