即日推出 Godiva限定抹茶朱古力軟雪糕

Godiva的朱古力一向深受甜品迷歡迎,雪糕質地幼滑,朱古力味香濃;由7月1日起,朱古力專門店更推出了抹茶朱古力軟雪糕,售價同樣為$50,於大部份Godiva分店發售,供應期有限。想知味道如何,抹茶有沒有回甘味,即看《試食報告》啦!

 

試食報告 >>按此<<

更多期間限定推廣 >>按此<< 

「抹茶朱古力軟雪糕」跟Godiva其他軟雪糕一樣,可選擇黑朱古力、雲呢拿白朱古力式朱古力Twist(即黑加白朱古力)味雪糕,配上一塊回甘味重的抹茶曲奇和雪糕筒邊的抹茶碎,中和了朱古力的甜膩,值得一讚!雖然抹茶說不上是這款雪糕的主角,但質素夠高,相信抹茶迷都會喜歡!

 

活動資訊

  • 日期2015年7月1日起 至另行通知為止
  • 地址 指定Godiva Chocolatier分店
  • 電話2175-5701

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【限時搶】西班牙Valor無添加糖85%黑朱古力!↓

↓ Bean to Bar生產 / 不含麩質!準時入App換領! ↓

 ↓ Bean to Bar生產 / 不含麩質!準時入App換領! ↓

↓必收藏!香港咖啡地圖2023!↓

↓精選50間咖啡店(附評分)!即睇詳細介紹↓

↓精選50間咖啡店(附評分)!即睇詳細介紹↓

評語

相關文章