正在閱讀
聖誕限定!紅絲絨系列甜品登陸韓冰

聖誕限定!紅絲絨系列甜品登陸韓冰

講到代表聖誕的甜品,一定不少得紅絲絨系列!韓式甜品店韓冰由即日起推出「Red Velvet Collection」,食品包括「紅絲絨雪花冰」、「紅絲絨吐司」和「紅絲絨 Latte」,以士多啤梨和紅桑子作材料,為客人帶來一個熱情的紅色聖誕,率先睇睇《全新系列之食品介紹》吧! 

睇睇更多聖誕限定食品:

>> 朱古力爆谷重臨Garrett

>> 聖誕限定下午茶

>> Lady M 紅絲絨蛋糕  

1. 紅絲絨雪花冰 $80

以煉奶雪花冰做base,上面鋪滿一片片的士多啤梨,最後放上雪人造型的雲呢拿雪糕,超有聖誕氣氛!

2. 紅絲絨吐司 $60

今個系列搞搞新意思,不用原有的脆脆波而改用吐司,伴上雜莓和忌廉,上面更淋上紅桑子醬,酸甜開胃,可供2-3個朋友一起share!

3. 紅絲絨 Latte $30

奶香濃郁的Latte配紅莓,合湊成一杯窩心的紅絲絨Latte,單看presentation都覺得好浪漫。

>>>>> 返回主頁

活動資訊

  • 開放日期 2015年12月5日 - 2016年1月11日
  • 地點 銅鑼灣時代廣場10樓1005B舖/ 尖沙咀海港城港威中心4樓4201K-4202K舖
  • 電話3791-2653