正在閱讀
三個月限定! 昂坪Hello Kitty纜車 必掃限定精品

三個月限定! 昂坪Hello Kitty纜車 必掃限定精品

2016.01.14

 

香港終於有Kitty纜車!曾經羨慕過台灣貓空有Hello Kitty,但終於Hello Kitty & Friends也來到昂坪了! 

 

今次不但有15架印有Hello Kitty、Dear Daniel圖案的水晶車箱,所有纜車車票都會印上Hello Kitty與Dear Daniel乘坐昂坪纜車的圖案,而昂坪市集亦設Kitty一家人的立體裝置,每個都極具大澳特色,好值得影!

 

Kitty 粉絲一場上來,影完相可以再到昂坪360禮品店尋寶,屆因店內會出售6款昂坪限定的精品,包括:捧著茶粿的Hello Kitty公仔鎖匙扣、Kitty坐在纜車的豆袋Cushion等,粉絲無理由空手而回。

>>>>下頁: 睇吓6款昂坪獨家精品 

以下Kitty 精品只限昂坪有得賣,各位粉絲唔買都去睇下啦! 

1.公仔掛頸錢包 $160

 

2.索繩袋 $80

 

3.公仔鎖匙扣 $135

 

4.豆袋Cushion $165

 

5.文件夾(一套兩款) $55

 

6.明信片 $35 

 

 

Kitty 粉絲請Bookmark:

>> Kitty扮孫悟空、Kuromi扮鐵扇公主! Sanrio家族3D展1月有得影 

其他Sanrio 成員好去處: 

>>有得食又有得影!九龍灣My Melody零碳魔法天地 

>>聖誕必食!Little Twin Stars主題餐廳登陸屯門 

活動資訊