正在閱讀
真榴槤!人氣貓山王果肉Gelato Bar到港

真榴槤!人氣貓山王果肉Gelato Bar到港

「Durianbb.com 榴槤 BB」的食品於2015年冬季美食節大賣,乘勢推出新一批貓山王果肉Gelato Bar,通過衛生檢測後即將抵達香港啦,愛吃榴槤的你可於1月25日晚上9時開始預購,睇睇《預購方法》

榴槤BB於馬來西亞與當地資深農民合資管理貓山王果園,於果園收果後嚴格挑選品質優良的榴槤,於36小時之內送抵香港。無論Gelato Bar抑或榴槤蓉都是自家製,新鮮濃郁,啖啖都是軟綿綿的貓山王果肉。

圖:FB@Durianbb.com 榴槤 BB

>>立即預購<<

下頁看:更多限定食品 

預購活動由1月25日(星期一)晚上9時開始至1月31日晚上11時59分,有意購買貓山王果肉 Gelato Bar的話,可登上Durianbb.com 榴槤 BB 的官方網站選購,Gelato Bar $50/支,8支裝$350,D24 榴槤蓉亦同時開售,一杯$50,買滿$300免費送貨到屋企樓下。限量供應,想食的話就早點訂吧,送貨期為2月1日至2月5日,新年有得食!

圖:FB@Durianbb.com 榴槤 BB

官網:http://durianbb.com/

貓山王果肉 Gelato Bar亦即將於2月抵達元朗又新街、觀塘成業街及銅鑼灣邊寧頓街等門市,想食又嫌麻煩的話,就耐心等候一下吧!

活動資訊

  • 開放日期 2016年1月25日 9pm 起接受預購
  • 查詢電話5407-0247