自家製無難度!759 阿信屋格仔餅平底鑊上架

文: 和蕾
2016.03.18

周末想花點心思自家製brunch?759阿信屋最近就售賣由日本直送的Paru格仔餅平底鑊,每個正價$218,數量有限,售完即止。

平底鑊一次過可以製作7小塊迷你格仔餅(直徑8cm),加上不黏底塗層,除了清洗時較容易外,弄格仔餅時亦不需用太多油,初哥們都容易處理。

Paru格仔餅平底鑊適用於Gas爐,可自行調節火的大小,想食熱烘烘軟身的格仔餅,或是外脆內軟的又得,方便好用。

除了格仔餅pan外,阿信屋仍有售其他爐具,適合喜歡在家中自家製小食的你。

1. Thomson雞蛋仔機

標價:$238.8

2. Bestron芝士火鍋機(亦可用作朱古力火鍋、日式火鍋或炸鍋 )

標價:$398

3. 山崎五合一萬用鍋

標價:$238

4. 759 Electric 多功能煮食鍋

標價:$118

5. 759 Electric 韓式桌上炭燒烤爐

標價:$1488

活動資訊

  • 日期2016年3月17日起 由即日起至另行通知為止
  • 地址 各759阿信屋分店(數量有限,售完即止)
  • 查詢3960-9300

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

【送飛🎟️】請您去《UNISON FEST潛台祭》🎧!

↓ 暑假最強音樂祭!睇KOLOR、Kiri T、雷同二友...↓

↓  暑假最強音樂祭!睇KOLOR、Kiri T、雷同二友...↓