正在閱讀
花香四溢!荔枝角「花の物語」市集

花香四溢!荔枝角「花の物語」市集

2016.04.01

跟你相約在花澗,湖畔市集一週年啦!市集一如以往搵黎一班有熱誠的手作單位擺檔,還請來Caravan的主音為湖畔市集主題曲量身訂造的填詞及到場獻唱。

講明係花主題市集,市集內會飄住淡淡花香,俾大家有如漫步在花澗,全身投入於呢個花海之中,當然亦唔少得主題photo booth,有哂幾款靚靚相紙任揀架! 

 

當日到場的每位都可以進行抽奬,有機會免費得到手作人送出的自家作品,仲有好多紀念品,可以話一週年以來最豐富的一次!除了有自家設計花香味書簽、多用途湖畔小花,小花更可以做髮飾、文件夾同file夾,仲聯乘本地artist Johnee Lau design限定驚喜紀念品。 

 

去市集的時候,記住要喺門口拎返張$10 coupon,可以喺場內任何一檔用架! 

圖片來源: FB@湖畔市集 - Lakeside Market

下頁: 睇埋本周末其他市集活動 

活動資訊