蜂蜜牛油風繼續吹!卡樂B新出蜂蜜牛油粟米條

繼熱爆韓國的蜂蜜牛油薯片,卡樂B再推出Honey Butter Corn蜂蜜牛油粟米條,早前只限於Calbee+專門店發售,最近於7-eleven便利店新上架,每包$9.9。薯片變成粟米條,味道能與蜂蜜牛油薯片媲美?

 

粟米條跟蜂蜜牛油薯片一樣有搶眼的黃色包裝,打開即聞到強烈的蜂蜜牛油味。

蜂蜜牛油味零食有令人吃上癮的魅力,但今次配上口感鬆脆的粟米條,牛油味反而不太突出,只有微微的蜜糖甜味,粟米味較突出,如甜味的粟一燒般。蜂蜜牛油味薯片的地位還是無人能及。

活動資訊

  • 日期2016年9月9日起 至另行通知
  • 地點 7-Eleven全線便利店

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【U Lifestyle App聖誕周年慶】DayDay送大禮!↓

↓勁送機票/電話/遊戲機等巨獎!↓

↓勁送機票/電話/遊戲機等巨獎!↓

↓【聖誕送禮】送Soul Emotion Pro / Emotion Max耳機!↓

↓立即參加贏走!↓

↓立即參加贏走!↓

評語

相關文章