熱愛優質生活

傳承愛♥給家人聖誕禮物之選

2017.12.07
地點: /

聖誕節是家人相聚時刻
仲記得細個永遠都會期望爸爸媽媽送嘅聖誕禮物,又或者同兄弟姊妹交換禮物。而家大個咗嘅聖誕節反而見朋友多,對屋企人少,但係林珊珊同兩個寶貝女,電台節目主持人西瓜同妹妹野人,就無論聖誕節有幾忙,都會一家人交換禮物,大家可以睇下佢哋聖誕係點樣過,同參考吓挑選咗咩聖誕禮物畀對方同媽咪呀!


姐妹歡樂
西瓜與野人:無論有幾忙,都會堅持聖誕家庭傳統

西瓜與妹妹野人同好多姐妹一樣由細到大感情都好好,由細到大聖誕節都會同家人相聚,即使大個要返工,無論工作有幾忙碌是她們堅守的家庭傳統。西瓜說:「聖誕節我們都好忙碌,每年的家庭傳統都會聚會和交換禮物。今年我和妹妹我的事業都有新發展,經常出席不同場合或活動都要穿戴不同的飾物,所以我準備了周生生的Wrist Play系列手鐲給自己和野人,可以交換配搭不同服飾,亦代表了我每一刻都會陪伴在她的身邊。

西瓜與野人挑選的Wrist Play及Ear Play系列,可以自行把不同款式的開口式手鐲及垂吊耳環互相拼合,配搭出可以令你展示到自己最獨特風格的配飾。Ear Play系列耳飾更貼心設計出適合沒有耳洞的時尚愛好者的款式。而且設計多變,愛簡約還是玩味的風格都可以自己Mix & Match。

內容評分
評語