正在閱讀
全港最大LED心意卡尖沙咀登場!情人節霸氣表白

全港最大LED心意卡尖沙咀登場!情人節霸氣表白

2018.01.10

就嚟情人節,又係時候向身邊的心儀對象/伴侶表達愛意,今次機會嚟啦!今年情人節,尖東海傍的尖沙咀中心及帝國中心的巨型幕牆,將會搖身一變成為全港最大4,000平方米的心意卡,由63千顆變色LED圓點燈組成。大家可以將愛意寫在LED心意卡上,於情人節當晚,在維港上演LED巨型幕牆30秒甜蜜表白一幕,為情人製造甜蜜驚喜!

活動於2018114日至24日期間,只要於以下其中一間商場:屯門市廣場、奧海城、荃新天地、中港城、尖沙咀中心、帝國中心、黃金海岸商場及信和廣場,以電子簽帳累積消費滿$6,000或以上,就可以登記參與活動,參加者可以於情人節當晚9時半至11時之間,在尖沙咀中心及帝國中心的巨型LED幕牆展現30秒濃情蜜意,向情人表白甚至求婚。

信和集團商場到時亦會係維港對岸拍攝LED巨型幕牆展示的愛意相片,情人節當晚寄番比情侶留念,比大家係IG/FB瘋狂放閃!提提大家,活動名額有限,先到先得,額滿即止。大家記得抓緊呢個寶貴機會,製造浪漫難忘的回憶啦!

活動資訊