Häagen-Dazs日本直送限定新品登陸香港 焙茶脆皮雪糕三明治/黑糖黃豆粉迷你杯

文: TenTen
2018.10.26

黑糖甜品在近年越來越受歡迎,Häagen-Dazs在最近就把風靡日本的黑糖系列雪糕帶來香港,包括黑糖黃豆粉口味迷你杯,以及焙茶脆皮雪糕三明治。今次的黑糖系列是期間限定新品,鐘意黑糖甜品的朋友絕對不容錯過!

期間限定的Häagen-Dazs黑糖雪糕終於由日本直送到來香港啦!

今次的Häagen-Dazs黑糖系列共有兩款,第一種是黑糖黃豆粉口味迷你杯,以香濃的黃豆粉配搭甘甜的黑糖,是傳統的日式甜點組合。

另外還有焙茶脆皮雪糕三明治,以焙茶威化配搭黑糖焙茶脆皮和焙茶雪糕,其中還有黑糖醬,層次豐富。

由即日起兩款甜品都可以在7-11便利店及日資超市搵到,售價為$38.9,黑糖控快啲去試下啦!


活動資訊

  • 地址 全港7-11便利店及日資超市
  • 人均消費$50或以下

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【限時搶⚡】位元堂美肌養顏糖水套裝 ↓

↓ 養血安神並潤膚美肌 / 從內而外煥發光彩!↓

↓ 養血安神並潤膚美肌 / 從內而外煥發光彩!↓

【送飛🎟️】請您去《UNISON FEST潛台祭》🎧!

↓ 暑假最強音樂祭!睇KOLOR、Kiri T、雷同二友...↓

↓  暑假最強音樂祭!睇KOLOR、Kiri T、雷同二友...↓