【何文田美食】何文田新開Superfood健康小店SHAO 主打養顏沙律/牛油果沙冰

文: LorLor Lee
2018.11.10

依家越來越多人追求食得又健康又有營養,不妨可以去試下何文田新開主打superfood的健康fushion菜小店「SHAO」。其中餐廳推出的美容碗沙津,七彩繽紛,賣相好靚好吸引,而且仲有養顏功效,滿足一班想食得健康又可以影靚相的女孩子們。除此之外,餐廳還有推出新鮮即榨的紫薯奶昔、牛油果沙冰,味道清新。想食得健康又有營養,又有多個選擇啦~

何文田新開主打superfood的健康fushion菜餐廳「SHAO」,可以滿足一班想食得健康又可以影靚相的女孩子們。

美容碗($75),有羽衣甘藍、菠菜、紫白菜、蘿蔔、甜菜鷹嘴豆泥、雞蛋、藜麥配蜜糖芥末醬等,有養顏排毒功效,女士之選。

慢煮牛小排($330),慢煮36小時,每片的脂肪分佈平均,肉質好軟腍。不過每日只限量供應6晚巿時段先想試就要趁啦。

青檸泡菜蛋黃醬雞翼($70),酸酸辣辣地,夠開胃。

吞拿魚他他($110),下層有牛油果混合青瓜,配上蒜姜醬油,味道清新。

餐廳仲有新鮮即榨健康特飲,特別推介紫薯奶昔($50)及牛油果沙冰($50)。

想食得健康又有營養,又有多個選擇啦~

活動資訊

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【送禮】「Sun Life 永明繽 FUN 跑:Pokémon Run Hong Kong 2024」3KM孖住組跑手包及賽事名額🏃!↓

↓3月17日開跑│多達10款豐富禮品兼可獲比卡超獎牌~↓

↓3月17日開跑│多達10款豐富禮品兼可獲比卡超獎牌~↓

↓【限時搶⚡】位元堂養生花茶系列!↓

↓ 選用優質草本成分!/ 無添加香料同防腐劑!↓

↓ 選用優質草本成分!/ 無添加香料同防腐劑!↓