Häagen-Daz新推期間限定童話系列雪糕 蘋果吉士/紅茶曲奇口味新登場

文: LorLor Lee
2019.01.02

Häagen-Daz最新推出兩款期間限定「日の童話」系列,分別是蘋果吉士口味迷你杯及紅茶曲奇口味迷你杯,新款雪糕主題從童話故事中取材,將經典場景化成兩款獨特口味及夢幻的花紋圖案。各大7-11便利店及日資超市有售,甜品迷不要錯過!

Häagen-Daz新推出一共兩款期間限定「日の童話」系列,香港都有得買啦!

以愛麗絲為主題的紅茶曲奇口味迷你杯,以香醇牛奶醬拼成粉紅花紋圖案好夢幻,鬆化的曲奇粒和芝士雪糕,配上甘香的紅茶口味。

另一款是以白雪公主為主題的蘋果吉士口味迷你杯,以蘋果醬畫成的心形圖案,結合香甜蘋果果肉與濃郁的吉士雪糕,口感豐富,味道清新帶果香。

建議零售價:迷你杯$38.9/件

活動資訊

  • 地址 各大7-11便利店及日資超市發售
  • 人均消費$50或以下

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【送禮】送亞洲旅遊數據卡300張!↓

↓ 5天無限數據/12 個人氣地區適用!↓

↓ 5天無限數據/12 個人氣地區適用!↓

↓【限時搶⚡】CheckCheckCin靈芝米水!↓

↓ 補氣安神、養腎抗衰老、美白養顏!↓

↓ 補氣安神、養腎抗衰老、美白養顏!↓