【西環美食】西環工業風街角咖啡店!秘密後花園歎法式鹹批

2019.02.09

西環一帶有不少咖啡小店,吸引不少咖啡迷到西環尋寶!位於第二街的咖啡店Polygon,有工業風型格設計外,走進店內更有一個露天秘密花園,非常適合閒暇與朋友聚會,一邊歎咖啡一邊享受周末時光!

Polygon位於街角處,店外有一掛開放式靠窗座位,除了咖啡迷外,更不少人在此處影相打卡!

 

走入店內更有一個露天秘密花園,環境休閒舒適,可以同三五知己聚會。

 

店內有不少咖啡和輕食供應,更有套餐可以選擇。法式鹹配咖啡($90)內有火腿和芝士,味道香濃。咖啡就選擇了Cappuccino,奶泡細滑。

 

另有鬆餅配茶的套餐($60), Forest Dream熱茶帶濃郁果香,味道酸甜。

 

藍莓鬆餅口感,配熱茶一同享用,亦是不錯的選擇!

活動資訊

  • 地址 西環西營盤第二街14號地舖
  • 人均消費$51 - $100
  • 開放時間星期一至日:7am-8pm

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

【送飛🎟️】請您去《UNISON FEST潛台祭》🎧!

↓ 暑假最強音樂祭!睇KOLOR、Kiri T、雷同二友...↓

↓  暑假最強音樂祭!睇KOLOR、Kiri T、雷同二友...↓

↓【限時搶⚡】請您食卡樂B Potaland® 酸忌廉洋蔥味薯片!↓

↓ 濃郁開胃的酸忌廉味 + 香氣四溢的洋蔥味!↓

↓ 濃郁開胃的酸忌廉味 + 香氣四溢的洋蔥味!↓