【大嶼山好去處】海景露營車/BBQ/水上活動!家庭/情侶車2日1夜每人$400起

2019.08.16

假日不想在市區度過的話,不妨約埋三五知己一齊去露營,大嶼山有海景露營車,每人最平只需$400晚。露營車設備齊全,有雪櫃、餐具等,場地更有燒烤場、沐浴設備等設施,而且面向長沙海灘,景色一流,可以過一個寧靜舒適的周末!

營地面積超過3萬平方呎,面向長沙海灘,座擁無敵大海景,場地亦有燒烤場等設施。露營車有雪櫃、餐具、冷氣等設備,十分方便!

露營車設有5種不同收費,平日由$1400至$2200不等,大家可以按人數選擇合適的代用券。入住2人車$1400起,如果湊齊5個人,可預訂供最多5人入住的尊榮家庭代用卷,平均每人只需$400晚。

更多收費詳情可>>按此<<

資料及圖片來源:海迎灘

活動資訊

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【U Lifestyle App聖誕周年慶】DayDay送大禮!↓

↓勁送機票/電話/遊戲機等巨獎!↓

↓勁送機票/電話/遊戲機等巨獎!↓

↓【聖誕送禮】送Soul Emotion Pro / Emotion Max耳機!↓

↓立即參加贏走!↓

↓立即參加贏走!↓

評語

相關文章