【尖沙咀美食】尖沙咀全新星光大道海傍Starbucks 向海座位望維港景嘆咖啡

2019.03.16

自尖沙咀星光大道重開,海濱長廊新開一間兩層樓高的Starbucks,上下層都有向海座位,更設有露天座位選擇。邊吹著海風邊飽覽維港靚景,同時享受咖啡甜品,環境舒服寫意。以後在尖沙咀又多一個地方消磨時間啦~

座落星光大道旁,兩層樓高的Starbucks空間寬敞,景色怡人,是不少本地人和遊客的歇息地點。白天可吹著舒爽海風,晚上則可欣賞維港夜景。

 

地下一層提供約多個向海的露天座位。

不想日曬雨淋亦可移玉步到一樓,設有簷篷,亦不減觀賞美景的雅興。

邊飽覽維港靚景,同時享受咖啡甜品~

打卡位怎止維港景色,Starbucks旁豎立的李小龍像和室內裝飾亦充滿特色。

 

 

活動資訊

  • 地址 九龍尖沙咀海濱長廊 G/F & 1/F
  • 人均消費$50或以下
  • 開放時間星期一至日8am-11pm

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【免費送💓】Physiogel皇牌面膜套裝↓

↓ 轉季必備! 抗敏紓緩 x 修復保濕💧↓

↓ 轉季必備! 抗敏紓緩 x 修復保濕💧↓

↓ U Lifestyle App送飛!請您去《鬼滅之刃全集中展》!↓

↓ 獨特設計的七大展區! /1比1打造的實體日輪刀! ↓

↓ 獨特設計的七大展區! /1比1打造的實體日輪刀! ↓

評語

相關文章