「激安的殿堂」唐吉訶德招聘細節曝光!有望24小時營業+有售壽司/海鮮刺身

2019.03.07

日本大型連鎖雜貨店「激安的殿堂」唐吉訶德(或稱驚安殿堂)早前經官方確認將會來港開店,選址尖沙咀美麗華酒店,取代舊有的Collect Point,官方未有確實的開幕日期,但有傳可能會於2019年7月正式開業!而今日「激安的殿堂」的招聘海報曝光,招聘細節顯示員工需24小時輪班,亦有招聘廚房助理、壽司處理員、日本料理廚師等職位,睇嚟「激安的殿堂」有望24小時營業,更有可能有壽司、海鮮刺身出售!

「激安的殿堂」招聘廚師、刺身處理員等職位,同時員工需24小時輪休輪班,估計會有售壽司、海鮮刺身等日本料理,更有望24小時營業!

 

現時「激安的殿堂」已經開設了香港的Facebook 專頁,相信很快就會有最新的開幕消息!

 

想知道最新消息記得留意HK港生活的報導啦~

 

活動資訊

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【送禮】送您最新iPhone 14!↓

↓立即分享美食 贏走獎品!↓

↓立即分享美食 贏走獎品!↓

↓【U Lifestyle App聖誕周年慶】DayDay送大禮!↓

↓勁送機票/電話/遊戲機等巨獎!↓

↓勁送機票/電話/遊戲機等巨獎!↓

評語

相關文章