【鑽石山好去處】浪漫花園市集登陸荷里活廣場 鮮花攤位/精品/工作坊

文: Toby Mok
2019.03.14

春天往往都是百花齊放的日子,荷里活廣場最近就聯同「香港保鮮花會」,在3月11日至16日舉行花卉市集,當中有不少保鮮花攤位同花藝品,除意之外,大家仲可以參加鮮花頸鍊工作坊同購買以花為主題的飾品,一齊睇吓活動詳細日期同地址詳情!

最近荷里活廣場就聯同「香港保鮮花會」,在3月11日至16日舉行以花卉為主題的鮮花市集。

現場到時將會有16個單位參與,每個單位都會有不同特色,售賣不同花卉精品,大家可以慢慢行。

除此之外,消費滿於指定日子在場內以信用卡、八達通或EPS易辦事單一消費滿HK$100或以上及「讚好」荷里活廣場Facebook專頁仲可以參加鮮花頸鍊工作坊添。

 

活動資訊

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【送禮】送亞洲旅遊數據卡300張!↓

↓ 5天無限數據/12 個人氣地區適用!↓

↓ 5天無限數據/12 個人氣地區適用!↓

↓【限時搶⚡】CheckCheckCin靈芝米水!↓

↓ 補氣安神、養腎抗衰老、美白養顏!↓

↓ 補氣安神、養腎抗衰老、美白養顏!↓