Uniqlo聯乘Pixar UT新登場!反斗奇兵/怪獸公司/超人特攻隊/海底奇兵Tee$79起

文: 劉紀彤
2019.05.29

Toy Story反斗奇兵新一集即將在暑假上映,最近除了日本服飾品牌GU推出反斗奇兵系列服飾之外,就連Uniqlo都宣佈即將推出Pixar系列UT!Pixar製作的動畫電影陪伴不少香港人成長,今次的T-shirt有好多經典作品包括Toy Story、怪獸公司、超人特攻隊等,系列仲有齊反斗奇兵人氣角色胡迪、翠絲、巴斯光年、牧羊女、三眼仔,粉絲可以買件著住睇電影!

女裝限定翠絲、牧羊女款,$99一件,其中一款仲係胡迪同牧羊女情侶設計,好Sweet!

男裝Tee同樣$99就有一件,巴斯光年同胡迪款都好吸引~

童裝$79就買到!當中有三眼仔、怪獸公司,另外海底奇兵的小丑魚Nemo都好得意,啱晒小朋友!

今次仲有埋嬰兒衫,$59一件,圖案搶眼~

全新系列將於531日起發售,喜歡Pixar電影的朋友不妨買返件啦!

圖片來源:Uniqlo網上商店

活動資訊

  • 日期2019年5月31日 - 2019年5月31日
  • 地址 香港全線UNIQLO分店
  • 人均消費$51 - $100

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【送禮】送亞洲旅遊數據卡300張!↓

↓ 5天無限數據/12 個人氣地區適用!↓

↓ 5天無限數據/12 個人氣地區適用!↓

↓【限時搶⚡】位元堂養生花茶系列!↓

↓ 選用優質草本成分!/ 無添加香料同防腐劑!↓

↓ 選用優質草本成分!/ 無添加香料同防腐劑!↓