童年回憶經典巨星雪條即將回歸! 雀巢FAB士多啤梨冰條7-11便利店優先發售

文: LorLor Lee
2019.06.07

提到童年回憶的零食,到會提到四方果、奇趣杯等,其中雪條方面當然不少的令人懷念的經典巨星雪條,由彩虹碎糖、雲呢拿味及西瓜味混合而成,深受大人細路歡迎。不過漸漸就開始消失於市面,
現在大家終於不用再懷緬過去,事關發現雀巢推出了這款FAB士多啤梨冰條,去便利店就買到喇!

巨星雪條想必都是不少人的童年回憶,雖然這款雪條深受大人細路歡迎,不過漸漸就開始消失。

最近就有網民於7-11發現有出售,每條售價$12。由2019年6月12日開始發售,FAB士多啤梨冰條已陸續到舖。

由嘉頓出品的三色雪條,由彩虹碎糖、雲呢拿味及西瓜味混合而成。不過今次這款由雀巢推出的三色雪條就有點不同,雖然同樣有朱古力彩虹碎糖及雲呢拿口味,但底層就換上士多啤梨味。

活動資訊

  • 地址 7-Eleven便利店優先發售
  • 人均消費$50或以下

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【限時搶⚡】Cetaphil舒特膚清爽無油保濕水感啫喱!↓

↓ 舒緩乾燥、繃緊和粗糙等缺水症狀!/ 能即時被肌膚吸收!↓

↓ 舒緩乾燥、繃緊和粗糙等缺水症狀!/ 能即時被肌膚吸收!↓

↓【出Post賺現金賞】《社群》助您發展創作者事業↓

↓透過發佈帖文賺取收入!立即參加!↓

↓透過發佈帖文賺取收入!立即參加!↓