【尖沙咀好去處】尖沙咀詭娃安娜貝爾靈異博物館!1:1邪靈人偶/驚嚇電影場景

文: Eunice Lam
2019.06.26

《詭娃安娜貝爾:回家》將於7月4日上映,由即日起大家到尖沙咀UA ISQUARE,就可以參觀華倫夫婦仿真靈異博物館。館內有主角安娜貝爾1:1公仔!另外,電影入面的道具,例如:四色旋轉燈、古老鋼琴、硬幣等都會在館內一一出現,猶如置身於電影場景內,啱晒一班鍾意刺激嘅觀眾。有興趣就去挑戰一下自己嘅膽量啦~

全場最觸目一定是存放於經典玻璃櫃的安娜貝爾公仔,夠膽就打開玻璃櫃同Annabelle影相!

另外,部份戲院將不定期舉行VR體驗活動,只要戴上VR眼鏡,感覺就好像進入了電影場景。而房內仲有其他被詛咒的物品等緊大家。

如果想得到電影換票証,只要去到現場影相並上載到FaceBook或Instagram,憑hashtag #華倫夫婦仿真靈異博物館,就有機會贏到!

資料及圖片來源:Warner Bros. Horror HKUA Cinemas

活動資訊

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【全城招募120隻毛孩】試用腳掌潔護SPA泡泡!↓

↓登記攞禮物番屋企↓

↓登記攞禮物番屋企↓

↓【限時搶⚡】位元堂美肌養顏糖水套裝 ↓

↓ 養血安神並潤膚美肌 / 從內而外煥發光彩!↓

↓ 養血安神並潤膚美肌 / 從內而外煥發光彩!↓