【K11 MUSEA】美國藝術博物館MoMA Design Store登陸尖沙咀 6千呎亞洲最大分店

文: Tracy Chan
2019.08.26

現代藝術博物館(MoMA)轄下設計商店 MoMA Design Store首間香港分店登陸尖沙咀K11 MUSEA!MoMA Design Store一直都是不少藝術愛好者的必到勝地,今次開設的香港店更是全亞洲最大的分店。大家以後想行MoMA Design Store就唔使飛到外國喇!

MoMA Design Store內出售了一系列獲策展人認可的設計商品,在美國、日本都有分店。而香港首間MoMA Design Store位於尖沙咁K11 MUSEA,面積有6000呎,是全亞洲最大的分店。

店內有不少精品出售,包括文具、餐具、服飾等,點擊放大圖片睇精選貨品!

 

文具:

精品:

服飾:

餐具: 

活動資訊

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【限時搶⚡】請您食卡樂B Potaland® 酸忌廉洋蔥味薯片!↓

↓ 濃郁開胃的酸忌廉味 + 香氣四溢的洋蔥味!↓

↓ 濃郁開胃的酸忌廉味 + 香氣四溢的洋蔥味!↓