【銅鑼灣新店】銅鑼灣2米高首飾牆新店!逾5000款耳環/戒指/手鍊/頭飾$59起

2019.09.09

鍾意買首飾的女士們有福了!銅鑼灣新開首飾店Codalab Accessory設有2米高首飾牆,店內有超過5000款首飾,包括耳環、戒指、手鍊、頭飾等,價錢由$59起。而且全部都是自家設計、韓國製造,質素有保證。大家有時間記得要去行下喇!

首飾店Codalab Accessory位於銅鑼灣,最吸睛的便是2米高的首飾牆,掛滿了超過5000款首飾,包括耳環、戒指、手鍊、頭飾等,風格從復古、簡約、個性、 可愛、調皮、高貴都一應俱存,每日都有新款更新。而且店內的首飾都是由香港設計師與多家韓國知名首飾設計及製造商合作設計,並於韓國製造,質素有保證。


店內的首飾定價由$59至$299不等,部分更是純銀,耳環亦有耳夾款式,適合無耳洞的朋友;戒指亦可自行調較尺寸。即睇精選飾物及價錢!

耳環:

 
戒指/手鍊:

頭飾:

另外,更設休息區,還有水供應,可以坐低休息,非常貼心。而負責人亦透露,未來將於其他地區開設分店,首飾控記得留意HK 港生活的報道。


活動資訊

  • 地址 銅鑼灣軒尼詩道477號地鋪D
  • FacebookFacebook
  • 開放時間10:30 am - 10:30 pm
  • 電話2851 9033

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【限時搶】西班牙Valor無添加糖85%黑朱古力!↓

↓ Bean to Bar生產 / 不含麩質!準時入App換領! ↓

 ↓ Bean to Bar生產 / 不含麩質!準時入App換領! ↓

↓必收藏!香港咖啡地圖2023!↓

↓精選50間咖啡店(附評分)!即睇詳細介紹↓

↓精選50間咖啡店(附評分)!即睇詳細介紹↓

評語

相關文章