ZARA新推冰雪奇緣2系列!白雪雪Olaf造型背囊/Elsa運動鞋/衛衣

文: Tracy Chan
2019.12.17

《冰雪奇緣 2》(Frozen 2)正在熱播中,戲中最受歡迎的角色除了主角艾莎(Elsa)外,就是可愛雪人小白(Olaf)。最近,ZARA就推出了《冰雪奇緣 2》童裝系列,當中更有Olaf造型背囊,大家可以帶Olaf出街。另外,還有Elsa運動鞋及衛衣,有興趣的朋友要留意喇!

《冰雪奇緣 2》童裝系列中最吸睛的莫過於Olaf造型背囊,大家可以將可愛Olaf孭上身一齊出街,價錢更只需$200有找。(點擊圖片睇價錢)

另外,還有冰雪奇緣運動鞋,鞋上除了有Elsa圖案外,側邊還飾有冰雪奇緣圖案。此外,亦有2款衛衣可以選擇。(點擊圖片睇價錢)

有興趣的朋友可到ZARA門市或>網店<購買。

活動資訊

  • 地址 ZARA

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【夏日密密賞☀️】體驗最「Cheeful」夏日😍↓

↓免費換領卡樂B Cheeful® 芝士味粟米條🧀!↓

↓免費換領卡樂B Cheeful® 芝士味粟米條🧀!↓

↓【6月限定雙重賞🎉】!↓

↓ 分享打卡靚相即免費送📸↓

↓ 分享打卡靚相即免費送📸↓