【尖沙咀好去處】SHIBUYA109首次推出20款香港限定福袋!Sanrio精品/日本藥妝

2019.12.31

仲有幾日就正式踏入新一年啦!每年1月1日都是日本福袋開賣的大日子,不過去唔到日本搶福袋都唔緊要,今年香港SHIBUYA109亦會於2020年1月1日起推出超過20款香港限定的新春福袋,香港限定福袋一共由13個日韓品牌推出,部分品牌如Sanrio characters、candymagic、LEGiT byお世話や等更係首次在香港發售福袋,有興趣的朋友記得要早啲去搶購啦!

SHIBUYA109店內一共有13個日韓品牌齊推出超過20款香港限定新春福袋,當中包括人氣品牌Sanrio characters的精品、Tokyo Lifestyle日本藥妝福袋、抵買日本首飾LEGiT byお世話や、推出-5kg牛仔褲的韓牌chuu等都有參與,即刻睇睇有咩抵買福袋啦:

服飾類:

 

卡通精品/美妝類:

 

所有福袋數量由202011日早上11時起限量發售,售完即止,睇啱記得要早啲去搶購啦!

活動資訊

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【限時搶】西班牙Valor無添加糖85%黑朱古力!↓

↓ Bean to Bar生產 / 不含麩質!準時入App換領! ↓

 ↓ Bean to Bar生產 / 不含麩質!準時入App換領! ↓

↓【U Jetso】便利妥®「噴鼻妥」!↓

↓ 立即入App睇換領詳情 ↓

↓ 立即入App睇換領詳情 ↓

評語

相關文章