櫻花版富士山擦膠2月限定登場!6款粉紅色設計 擦出隱藏富士山山頂

2020.02.19

日本東京富士山是一個人氣地標,以富士山為主題設計的產品亦極具人氣!上年日本文具品牌PLUS曾推出一款富士山擦膠大受歡迎,富士山擦膠設計十分特別,擦擦吓就可以擦出隱藏的富士山山頂「冠雪」,最近PLUS於官網宣布將會推出櫻花限定版富士山擦膠,粉紅色設計又靚又特別,相信富士山迷一定會心動!

日本文具品牌PLU上年推出富士山擦膠在香港中南廣場有售,深受香港粉絲喜愛,擦擦吓就會擦出隱藏的富士山山頂,好特別! 

今年2月加碼推出櫻花限定版富士山擦膠,一共6款設計,粉紅色更加可愛,同樣擦擦吓就會擦出隱藏的富士山山頂!

 

櫻花限定版富士山擦膠將於223日在日本推出,有興趣可以留意一下香港各大文具店會唔會有貨啦!

 

圖片來源:plus.co.jp

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓ 開關飛得!Share您嘅環球美食↓

↓ 立即入APP分享 帶嘴巴去旅行!↓

↓ 立即入APP分享 帶嘴巴去旅行!↓

↓【免費睇!】《香港寵物好去處2023》!↓

↓超過20個毛孩放電點/冷知識/攝影技巧等↓

↓超過20個毛孩放電點/冷知識/攝影技巧等↓

評語

相關文章