譚仔三哥推白色情人節限定辣之戀人米線套餐 特設單身一人套餐+送5小辣朱古力

2020.03.11

今個星期六就到3月14號白色情人節啦!今年譚仔三哥米線全線分店推出一日限定的辣之戀人情人節活動,當日有「椒夕相對二人餐」、「單身快樂一人餐」選擇,更會送出心形「5小辣朱古力」,堂食及外賣自取適用~

譚仔三哥米線全線分店推出白色情人節一日限定的辣之戀人情人節活動!

椒夕相對二人套餐($112),有六道菜式包括前菜有溫柔手拍青瓜及情竇初開雲耳、主菜是煙韌纏綿過橋米線、小食是羅曼蒂克土匪雞翼、特飲是夠薑男朋友及麻辣女朋友、甜品是5小辣心型朱古力;單身快樂一人套餐($56),有四道菜式包括前菜是自由自在青瓜、主菜是尊貴獨享兩餸米線、特飲是夠薑男朋友及麻辣女朋友、甜品是5小辣心型朱古力!

以上推廣活動適用於全線分店。套餐、特飲及朱古力數量有限,售/派完即止!

套餐中飲品可免費轉換其他飲品 (特飲、檸樂、檸碧除外) 

不論消費金額均可獲贈朱古力,堂食及外賣自取適用

來源:FB@譚仔三哥米線

活動資訊

  • 日期2020年3月14日 - 2020年3月14日
  • 地址 譚仔三哥米線全線分店
  • 人均消費$50或以下

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓ 【送禮】《社群》派利是!↓

↓ 立即入APP參加!↓

↓ 立即入APP參加!↓

↓【免費睇!】《香港寵物好去處2023》!↓

↓超過20個毛孩放電點/冷知識/攝影技巧等↓

↓超過20個毛孩放電點/冷知識/攝影技巧等↓

評語

相關文章