$68睇黃子華最後一場棟篤笑《金盆o浪口》!網上限定付費重溫

2020.03.13

男神黃子華於2018年中舉辦過一年26場的《黃子華棟篤笑—金盆o浪口》,子華早已揚言這次是他最後一次舉行棟篤笑,而且不會出碟,所以當年開騷實在一票難求。正當所有粉絲都以為再無機會睇到子華這場告別棟篤笑,子華前晚突然在Facebook上載《黃子華棟篤笑—金盆o浪口》的預告片,而今日正式宣布尾場可於網上付費重溫!

由即日起,大家可於撲飛網(網址:https://www.popticket.hk/event/tzewah2018)登記,以$68觀賞《黃子華棟篤笑—金盆o浪口》的尾場演出,首輪公映日期由3月16日至4月8日,影片全長2小時44分鐘,每張門票只可連接一個裝置(包括電腦、平板電腦、手提電話或任何播放影片之電子設備),觀眾憑票於指定日期和時間在獨家平台觀看。

 

購票網上寫上:「最後的最後。最後棟篤笑的最後一場。時代見證,完美記錄。」又表示:「每場網上座位有限,敬請擇日從速,萬勿錯過!」似乎真的一如子華之前所言,日後出碟機會不大,當年買唔到飛去現場睇騷的粉絲記得唔好錯過!

來源:FB@黃子華

活動資訊

  • 日期2020年3月16日 - 2020年4月8日
  • 人均消費$51 - $100
  • 地點 全港

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓「U Lifestyle App限時搶」↓

↓逢星期三3PM入App搶!↓

↓逢星期三3PM入App搶!↓

↓正嘢!《社群》專區登錄App↓

↓必睇人氣生活+美食主題深度關注組↓

 ↓必睇人氣生活+美食主題深度關注組↓

評語

相關文章