日本平價牛肉飯すき家SUKIYA香港店新Menu 人氣日式山藥泥牛丼/烤鯖魚早餐登場

2020.04.15

日本人氣連鎖平價牛丼專門店「SUKIYA すき家」去年年底登陸香港,首間分店登陸旺角,一直人氣高企。雖然還沒有新分店的消息,不過近日Sukiya推出新Menu,將日本SUKIYA人氣餐單——日式山藥泥牛丼系列帶到香港,更新增烤鯖魚早餐!Sukiya同時亦繼續提供外賣服務,有興趣的朋友不妨試試新品啦~

本高人氣平民牛肉飯連鎖店「すき家」SUKIYA香港店推出新Menu,同時亦繼續提供外賣服務。

Sukiya日本店人氣餐單———山藥泥牛丼系列登陸香港店!於SUKIYA的招牌牛肉飯上,鋪上口感鬆軟綿滑的山藥泥,再搭配上青芥辣和醬油,突顯出食材的滋味。不妨試試日式山藥泥+青芥辣+醬油的清新食法! 

*山藥泥牛丼將會在4月16日(星期四)早上9:00開始發售,另外同時會停止發售蕃茄忌廉芝士牛丼。

充滿日本風味的「烤鯖魚早餐」同時新登場!鯖魚的油脂分佈平均,肉質細嫩,經鹽烤處理後,配上白飯實在一流!烤鯖魚早餐將會於4月16日(星期四)早上6:00開始發售。(*早餐供應時間由早上6:00到11:00。)

來源:FBSukiya Hong Kong-すき家 香港

活動資訊

  • 開放時間星期一至日上午6時至凌晨12時半(last order 12am)
  • 人均消費$50或以下
  • 地點 旺角亞皆老街31號地下

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓「U Lifestyle App限時搶」↓

↓逢星期三3PM入App搶!↓

↓逢星期三3PM入App搶!↓

↓正嘢!《社群》專區登錄App↓

↓必睇人氣生活+美食主題深度關注組↓

 ↓必睇人氣生活+美食主題深度關注組↓

評語

相關文章