午餐肉罐頭豬Lulu推出櫻花特別版 4月開售!粉紅色畫家帽全新造型登場

文: 劉紀彤
2020.04.21

「午餐肉罐頭豬LuLu」憑住肥嘟嘟的身型和可愛模樣人氣爆登,除了有各款經典慵懶姿勢之外,更不斷推出新造型!最近3、4月是櫻花盛開的季節,午餐肉罐頭豬Lulu就推出櫻花特別版,淡粉紅色的豬仔配上粉紅色畫家帽全新造型登場,好可愛!

「午餐肉罐頭豬LuLu」肥嘟嘟一直深受唔少香港女生喜愛,最近罐頭豬Lulu就推出櫻花特別版,全新造型戴上粉紅色畫家帽,身上仲掛住櫻花袋,好可愛!

按圖放大睇有咩款式啦!

櫻花特別版「午餐肉罐頭豬LuLu」將於423日正式推出,售價為$360,可以在>>toyzeroplus<<買到,有興趣記得Mark實推出日期啦!

 

來源:toyzeroplus

活動資訊

  • 地址 toyzeroplus網站
  • 人均消費$201 - $400

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

【送PHYSIOGEL全新男士護膚系列】

↓ 為男士們全天候水分修復💧↓

↓ 為男士們全天候水分修復💧↓

↓【夏日密密賞☀️】小魚兒海鮮盛宴😍 ↓

↓ 烤魚二人餐 / 龍蝦二人餐 / 炭火風味烤凌波魚 / 澳洲龍蝦!↓

↓ 烤魚二人餐 / 龍蝦二人餐 / 炭火風味烤凌波魚 / 澳洲龍蝦!↓